Browse By

Advertising

Daily Archives: February 2, 2018

Кој носи црвено денеска е ?

Заборавивме на ова група на луѓе … Како беше кој носи црвено денес е “педер“ ? Тоа се некој наши Македонски традиции под “педери“ не се мисли само за хомосексуалци туку за оние кој заебале нешто-некој , превара направиле итн. Зошто би им честитале празник

Уште ова не го видовме …

Дедето без гајле си ги сече ноктите во центарот на градот во Прилеп , педикирче секогаш добро би ви дошло да знааете во било кое време и на било кое место .  

Чичко Борис е тринаесетта зима на улица – Апел за помош

Ова е чичко Борис , ова е 13та зима да е на улица од како го изгубил спорот за наследство за куќата на мајка му бидејќи неговите внуци и се заканувале .Цел живот му е во 2 торби и најчесто кога ќе заспие му ги