Browse By

Advertising

Daily Archives: February 3, 2018

Ќе ме паметиш по дождот

Повторно се среќаваме еден со друг со поглед се купуваме како на распродажба да сме па од сите дребулии ете си одбравме она што ни треба ти мене душава јас тебе срцето за мирно да спиеме и во сонот да се насмевнуваме ти со душата

Дождот ги знае сите мои грешки …

Кога зборам за грешки мислам на ремек дела . Возев низ дождот бев замислен за некоја работа како да го организирам денот заборавив , скроз заборавив на вирчињата кои се до тротоарот поминав не свесно она беше на тротоарот со чадор накиснато цело такво едвај