Browse By

Advertising

Daily Archives: February 4, 2018

Формула 1 ќе ги забрани згодните девојки на стазите

Формула 1 ќе стави крај на долгогодишната практика за користење на млади девојки кои се движат по стазите веќе од почетокот на сезоната на Светското првенство во Формула 1 во 2018 година. Овие промени, исто така, се однесуваат на нашите други мотоспортски серии кои се