Browse By

Advertising

Daily Archives: February 7, 2018

По потрага на пари се загубив себе си

Доаѓам од сиромашна фамилија која немала многу да ми пружи го правев она што ми носи пари . Со денови и денови работев напорно за да успеам запоставив многу работи  , во потрага по парите кои треба да ми го олеснат начинот на живеење се

Галиите во Вардар ќе бидат отстранети

Градоначалникот Петре Шилегов дал наредба да започне отстранувањето на бродовите во реката Вардар.   -Наредив да започне постапка за дислоцирање на галиите, во тек се постапките како ќе бидат созреани одлуките за носење така ќе бидат објавени, рече Шилегов. Дали и колку ќе бидат обесштетени