Browse By

Advertising

Daily Archives: February 10, 2018

Руски инжињери копале Биткоинт во нуклеарна централа

Познатата криптовалута Биткоинт која збогати многу луѓе дефинитивно го подигна нивото на лудост кај руските инжињери .Терминот копање означува “пронаоѓање на локации каде што се наоѓа биткоинтот“ – во кратки црти .Секако за пронаоѓање на нешто како биткоинт ви се потребни јаки компјутери или “ригови“

Сам и болен преживува во планина, волците му доаѓаат секоја вечер – Апел за помош

.Ова е нова сторија за Киро Пасков од Струмица живее потполно сам и нема фамилија. Тој е оставен на милост и немилост кој живее сам, болен и изнемоштен во куќа која се распаднува, … од сите страни дува и е многу ладно,… веќе 5 години