Browse By

Advertising

Daily Archives: February 12, 2018

Политичка окупација …

Се замарате за работи кои не се од ваш интерес , сите имате прекрасни фамилии некој за жал немаат но посветете се на нив доста веќе со име ќе мењале , со партии, со омраза кон луѓето па утруени сме од политиката почнавте само за

Згасна животот на Калина, девојката која беше посветена на хуманост и љубов кон природата и планините

Калина Велевска, по пад во бездна, загина на Кајмакчалан заедно со 35 годишниот А.М. Калина и самата беше дел од екипата и сведок на драмата која се случи при нивното патешествие одејќи кон Титов Врв на Шара во 2016 година, кога дел од нејзините другари