Browse By

Advertising

Daily Archives: February 14, 2018

Фатен крадец на дело на паркингот од Државна Болница (ВИДЕО)

Секоја чест за момците кои го направија ова дело по видеото можете да слушнете дека човекот е “уапсен“од момците кои работат обезбедување на овој ист паркинг , истиот е во моментот во полициската станица кој ќе биде прогонуван за кражба . link:https://www.facebook.com/marjan.tuskaloski/videos/10204595830811965/