Browse By

Advertising

Daily Archives: February 16, 2018

Раперот Drake во новиот спот потроши скоро милион долари , погледнете како ..

Конечно да видиме нешто поразлично од коли, јаки газови и пари на сепариња во диско . Drake со овој спот кој го направи на поинаков начини се одлучи  да  подели 996 000 долари во донации  погледнете :

Прво поминува делегацијата, па Амбулантното возило – Политичарите поважни од човечкиот живот ..

Повеќе сообраќајници десетина минути беа блокирани поради делегацијата на бугарскиот претседател. На видеото објавено на фејсбук, може да се забележи како полицијата не пропушта амбулантно возило кое пренесува пациент, поради странската делегација.