Browse By

Advertising

Daily Archives: February 19, 2018

Згодната босанка Андреа Бачиќ (+18)

Поради природната убавина и атрибутите, многумина и предвидуваат блескава кариера и во нарединиот период Андреа ќе сними два едиторијали за познати светски модни списанија. Андреа Бачиќ од Мостар има 21 година и студира односи со јавност. Моментално таа учествува во изборот на најубава девојка во