Browse By

Advertising

Daily Archives: February 23, 2018

Вест на денот : Момче снесе јајца во ординација и признал дека не е прв пат

Ако ви се верува  Акмалу Руслиу (14) од Гове, Индонезија, во последните две години направи дваесет јајца. Акмал вели дека редовно носи јајца од 2016 година. Последните две јајца ги “снесе” пред очите на лекарите кои сè уште не можат да веруваат дека ова е

Колите на тротоар, децата на улица – Ова е Скопје дами и господа ..

Една слика милион зборови, но пред било што да кажете до кога треба да ја гледаме оваа слика ? Собраќајниот хаос во Скопје продолжува тоа е јасно и нема намера очигледно никој да превземе нешто,  21 век децата одат на сред улица поради тоа што