Browse By

Advertising

Daily Archives: February 24, 2018

Младиот генијалец Христијан Арсов од Велес има IQ од 145, и неговиот сон е да работи во NASA

Христијан Арсов има седум години, учи во трето одделение. Лани тој беше прваче само еден месец, кога педагошката служба во училиштето утврди дека нему му е местото во погорните одделенија.Животната желба на Христијан е да работи во NASA и да истражува планети . Погледнете што