Browse By

Advertising

Daily Archives: February 27, 2018

Да си ја наполниш душата од ваквите луѓе …

Петок, некаде околу 17 часот, во 15ка, автобус на ЈСП… Ќе се зачудиш ли ако шоферот излезе од автобусот откако сите патници влегле? Некаде по булеварот, покрај една од автобуските постојки минува девојка на велосипед со корпа напред, од која паѓа ракавица. И ете, за