Browse By

Advertising

Monthly Archives: February 2018

Недела навечер …

Да бидеш нечија сабота, убава, нашминкана , намирисана , и добра во кревет, и не е така лошо.Лошо е ако на тој ист човек не сте и недела .Недела навечер е огледало на нашите животи.Најчесто , најголемо и најстрашно огледало на нашите животи .Како она

„ Ако може Бог да прости, тогаш кој сум јас да не можам ? “

Денеска православните христијани го празнуваат празникот Прочка, ден кога со суво грозје, портокал или јаболко си ги простуваме гревовите и подавајќи рака си посакуваме здравје, среќа и љубов. Откако три пати ќе се поклони помладиот му вели на постариот: „Прости ми!“ на што овој одговара:

Раперот Drake во новиот спот потроши скоро милион долари , погледнете како ..

Конечно да видиме нешто поразлично од коли, јаки газови и пари на сепариња во диско . Drake со овој спот кој го направи на поинаков начини се одлучи  да  подели 996 000 долари во донации  погледнете :

Прво поминува делегацијата, па Амбулантното возило – Политичарите поважни од човечкиот живот ..

Повеќе сообраќајници десетина минути беа блокирани поради делегацијата на бугарскиот претседател. На видеото објавено на фејсбук, може да се забележи како полицијата не пропушта амбулантно возило кое пренесува пациент, поради странската делегација.