Browse By

Advertising

Monthly Archives: February 2018

Чичко Борис е тринаесетта зима на улица – Апел за помош

Ова е чичко Борис , ова е 13та зима да е на улица од како го изгубил спорот за наследство за куќата на мајка му бидејќи неговите внуци и се заканувале .Цел живот му е во 2 торби и најчесто кога ќе заспие му ги