Browse By

Advertising

Daily Archives: June 4, 2018

Полицајците, херои на денот: Му помогнаа на скопјанец да ја најде ќерка си (видео)

Се нареди во првиот ред, подготвена за трката , иако таа не беше од натпреварувачки карактер. Но по пат се изгуби во метежот, па застана на само 300 метри од стартот, пренесува Тв21. Полицијата веднаш го забележа девојчето кое беше дел од трката „Вози право,