Browse By

Advertising

Daily Archives: September 13, 2018

Секс за кирија: Газди на станови место пари, наемнина наплаќаат „во натура“

Двајца газди на станови кои како кирија, наместо пари, барале секс услуги од двојно помлади потстанарки . Откако беше откриен и посрамотен, споменатиот Мајк рече дека „се преправал дека е газда и дека пишувал роман за чии потреби сакал да направи истражување за злупотребата на

Слаткар со отворено писмо – сите не боли што сме голи и боси

По мала пауза на сцената Слаткар искочи со нова песна Отворено писмо.Во оваа песна има и политика има македонски принципи кои се погрешни се има буквално интересна песна која треба да ја слушнете.Конкретно во песната има и за новата генерација која треба да одлучи на

Видео кое ќе ве расплаче од смеа, жената го казнува мажот поради неверство

Дефинитивно ова видео е помеѓу најлудите на интернетот. Имено оваа жена која е во клипот одлучила да го казни својот сопруг за да се врати дома, па затоа му спремила мало изненадување целата казна ја снимала во живо на интернет.Со папуча по голиот газ на

Почитувани политичари, вчера во аптека го чув ова

Вчера во аптеката чув една млада мајка: Немам толку! Пребаруваше по новчаникот, додека околу нозете и се плеткаше измрсулено три годишно детенце. Ја праша: Што немаш мамо? Му кажа: Има мама, има. На аптекарката и шепна: Дајте ми некоја замена за тој лек, било што

No Thumbnail

Средбата на татко и син со даунов синдром ќе ви ги растопи срцата

Не мислам дека има нешто послатко од врската помеѓу таткото и неговото дете.Постои посебна врска која не може да се објасни,но ова е навистина безусловна љубов без разлика на разликите.Ако имате сопствени деца, точно знаете што навистина е безусловната љубов како изгледа и како се