Browse By

Advertising

Daily Archives: November 12, 2018

Генералот Методи Хаџи Јанев : „Здружени сме најсилни“(Галерија)

„Есенска Бура“ продолжува на Армискиот полигон Криволак. Синхронизираните акции и координиран настап кој го изведуваат специјалните единици на АРМ и МВР, со поддршка од воената полиција и пешадиските единици, како и институциите на кризниот менаџмент, ни даваат за право да констатираме дека имаме огромен потенцијал

ВИДЕО:Ова е „Татко“ на годината или не?

Секогаш родителите го сакаат најдоброто за своите деца и би направиле сѐ за да им помогнат да успеат во животот. Тука се да ни подадат рака во животот или да нѐ поттурнат во вистинскиот правец. Фил Хетфилд си го сфатил ова второво многу буквално. На

Потребни се тромбоцити со 0+ крвна група за Тоше Илиевски од Скопје

На него му се потребни сигурни 10, до 20 хумани луѓе кои ќе даруваат тромбоцити. Се што е потребно е да се упатите на Транфузиологија која се наоѓа веднаш до Хематологија во Клиничкиот центар „Мајка Тереза“. При дарувањето треба да се напомене дека тромбоцитите се

Дневна доза кратки вицови

Ве молам господине, половина час ја држите слушалката и молчите. Дајте јас да се јавам, додека се одлучите… – Бидете културни ве молам, разговарам со жена ми. – – – – – Испрати и на споругата цвеќе на работата – анонимно. Ако се врати без

(ВИДЕО) Започнете ја неделата со смеа

Нема живот ако нема смеа. Зарем може да помине еден ден без смеење: Не… Тоа е светлата и позитивната страна на животот. Замислете да седите со пријателите и да немате што да си кажете, а полошата ситуација од тоа е да имате што да си