fbpx
  • December 4, 2018

ЧУДОТО НА СВЕТИ НИКОЛА, КОЕ СЕ СЛУЧИЛО 1956 ГОДИНА

ЧУДОТО НА СВЕТИ НИКОЛА, КОЕ СЕ СЛУЧИЛО 1956 ГОДИНА (По овој настан е снимен филм) 1956 Година во времето на…
  • December 4, 2018

Појак виц немате слушнато: Тони Михајловски раскажува виц – Хорхе оди во посета на Русија (Видео)

Нашиот претседател отишол во посета на Русија. Го пречекува Медведев со убава лимузина и нашиот претседател го прашува: Бате Медведев…
  • December 4, 2018

ВИДЕО: Слоница копала 11 часа без прекин – она што го извадила ќе ве остави без збор

Слоницата која копала дупка дури 11 часа ги заинтригирала лушето кои се нашле во нејзина близина, но кога виделе зошто…
  • December 4, 2018

Човекот со Фиќото што удрил скап џип (виц)

На една раскрсница Фиќо удира во џип. Од џипот излегуваат неколку набилдани мафијаши и се приближуваат кон Фиќото: Абе, мајмун,…
  • December 4, 2018

Кога ќе го пуштиш пајакот на најјако! Поради дупка во буџетот, се дига и што треба и не треба!(Видео)

Проблемите со пајак службата настануваат при погрешно паркирање, но во минатото бевме сведоци, кога органите на власта поради мир во…
  • December 4, 2018

Никогаш не е касно за љубов и танц, тоа го потврдуваат овие баба и дедо(Видео)

Знаеме дека со годините се намалува способноста на моториката кај луѓето, со тоа се забавуваат и движењата . Немањето на…
  • December 4, 2018

Фото галерија за : Range Rover Evoque

На крајот на ноември, Land Rover ја претстави втората генерација на својот најмал луксузен SUV, а сега имаме можност детално…
  • December 4, 2018

На кого му требаат сензори за паркирање. Ова видео покажува сосема урнебесни технологии во колите

Можеме да забеежиме секакви тенолошки достигнувања кои се вградуваат во колите со цел да се олесни начинот на нивното возење,…
  • December 3, 2018

Скопје на браникот на загадувањето ! Не се предава !

На најзагадени градови во светот според индексот на квалитетот на воздухот (AQI), Скопје вечерва повторно е во Топ 10, поточно…
  • December 3, 2018

Дефинитивно ова е песна со која може на караоке забавите да го освоите првото место(Видео)

На забавите на кои се пее караоке, може лесно да поминете и да остнете забележани ако ви се падне песна…