Browse By

Advertising

Monthly Archives: February 2019

Реши човекот да се пофали што заработил во животот, па нека пушти некој денар…(видео)

Многу луѓе сакаат да си се пофалато со тоа што го заработиле, тоа може да биде изразено на повеќе начини. Сепа покажувањето на парите, односно богатството зависи и од карактерот на човекот, некој тоа го прави со купување на куќи, автомобили, уметнички дела, некој пак

,,Каква игра , каков жежок танц‘‘! (видео)

Луѓето преку танцот, играта и песната сакаат да ги искажат своите чувства. Тоа најдоро го знаеме ние од нашите народни песни и игри. Па така е скоро и во целиот свет, момчињата сакаат да ги привлечат девојките , а пак девојките момчињата. Но има и

Застана на улица и од продавачката ги купи сите производи, таа од среќа почна да плаче(видео)

На пазарите и по улиците можат да се забележат голем број на луѓе кои продаваат најразлични производи со цел да заработаат некој денар за живот. Сепак поради големите економски кризи има се помалку купувачи, па некогаш овие продавачи можат да седат цел ден без да

Каква трансформација, поради неговата жена изгубил 60 килограми(видео)

Неверојатна трансформација на дечкото по име Бенџамин Смит, кој за шест месеци изгубил неверојатни шеесет килограми. Тој се одлучил на овој подвик поради поддршка на неговата сопруга која боледува од тешка болест. Неговата хрна и изглед му создавале некои ,,проблеми‘‘ како што се, неможноста да

Работиме ние за двеста евра, еве како се прават седумстотини евра за една минута!(видео)

Многу од работниците во нашата држава заработуваат минимални и невообичаено ниски плати. Сите тие си ја работаат без прекорно својата работа но за жал тоа не им е платено како треба. Но затоа има професии каде се заработуваат доста големи пари. Една од тие професии

Врска од три месеци во споредба со тригодишен брак!(видео)

Се е убаво на почеток, па така и многу од врските на почетокот се сјајни, односно мед и млеко. Самата помисла на нешто ново внесува и кај партнерите мотивација и елан. Со изминувањето на времето многу од брачните другари или партнерите во долготрајните врски стануваат

Ако ви се дупне гума, одете кај оваа женска да ви ја залепи!(видео)

Во денешно време и вулканизерите не се тоа што некогаш беа. Како поминува времето сите работи се менуваат , што на подобро , што на ,,полошо‘‘. Некогаш пак работите се менуваат на поубаво и тоа поубаво за очи и душа на сите возачи, нормално оние

Не се знае кој е ,,поголемо магаре или вол тука‘‘!(видео)

Има луѓе кои сакаат да направат работи за кои не ги бива или не се во можност да ги направат. Можеме да кажеме дека едноставно ,,не ги бива или не се родени за тоа‘‘ но сепак тие сакаа да пробаат дали може и упорни се

На олку пари одма орото е повесело! (видео)

Свадба е сплет од настани,традиции кои прават една целина. Кај различни народи, па дури и различни региони во една земја можат да се сретнат различни обичаи на една свадба. Тие настани, сплетови ја прават свадбата интересна, така е и со ова видео каде на него

А каде би сакала да ја ,,лижне‘‘ нејзиниот дечко?(видео)

Кога се во врска дечкото и девојката, тие на разни начини сакаат да направат времето да им поминува убаво и на двајцата. Па понекогаш тие преземаат чекори на своја сметка да го привлечат вниманието на дргиот, а и да се насмеат потоа. Бидејќи покрај љубовта