Browse By

Advertising

Daily Archives: February 2, 2019

Обавезно вклучете звук! Ова девојче го прашува својот татко, тато тато зошто не си е*ел…(видео)

Ќе се згазите од смеење кога ќе слушнете што ова девојче го прашува својот татко. Во домашниот кревет седат татко и неговата мала ќеркичка, а неговата жена, нејзината мајка снима. Мајката и кажува на малото девојче да го праша нејзиниот татко зошто тој не вежбал,

Една од најубавите работи што ќе ги гледате, ќе ви го стопли и скрши срцето(видео)

Ова е едно прекрасно видео кое ќе го исполни вашето срце со љубов и чувство на жал во исто време, не можеме да најдеме зборови со кои некогаш би ги опишале некои состојби и ситуации. Тука се работи за едно дете кое си игра на

Кога ќе идеш во Германија без никакво знаење, да АРБАЈТЕН на БАУШТЕЛE(видео)

Во последните години кај нас, е се популарно иселувањето на сите, а посебно на младите во Германија. Во Германија има работа во изобилие, барем така ни кажуваат, но сепак голем дел на луѓето кои одат работаат физички работи. Таму тоа е познато како АРБАЈТЕН, а

Се правеа ,,фраери па ги постели како килимче за бришење нозе‘‘(видео)

Едни дечки сакаа да влезат во еден ресторан, но изгледа беа малку ,, под напон‘‘ па човекот од обезбедувањето ги убедуваше да не влегуваат и да си одат. Но ове беа упорни во својата намера , а имаја и малку повеќе храброст, што од пиењето,

Сопругата излезе ,,Цар‘‘ ! Кога мажот ти се прави ,,Прч‘‘ така и му треба(видео)

Женската убавина е неприкосновена, за неа се напишани и испеани најубавите песни и што уште не. Мажите многу лесно паѓаат на неа без разлика дали се млади или пак постари. Во ова видео е прикажана една згодна и убава женска во бикини како излегува од