Browse By

Advertising

Daily Archives: February 6, 2019

Му ,,раситни една по педесет‘‘ па потоа и врати со иста мерка(видео)

Едно интересно видео кое ни покажува дека секогаш треба да бидеме толерантни кон другите бидејќи некогаш не е како што мислиме ние. Многу мажи ја користат секоја прилика да се приближат или да го добијат вниманието на понежниот пол. Возејќи се со автобус, а во

,,Секси масерка му приреди незаборавно изненадување на клиентот‘‘(видео)

Насекаде во светот е популарна масажата, но во последно време исто така е популарна и ,,сек*и масажа‘‘. Овие масажи им пружаат на клиентите разни услуги, па така и во ова интересно видео е прикажана една таква масажа. Клиентот е на легнат и врзан со пешкир

,,Како се ослободил од зад решетки‘‘(видео)

,,Во еден затвор, чуварот снимил видео за тоа како едеен од затворениците успеал да им ,,кидне ‘‘ од затворската ќелија. Имено по бегството затвореникот е вратен назад во ќелијата и се врши реконструкција на неговото бегството. Тој нашол железен предмет , во случајов штравцигер со

Да не сте ги виделе случајно моите гаќички?(видео)

Во ова видео се работи за една девојка која е на гости кај нејзината мајка и таму си ги загубиа своите гаќички. Тогаш таа почнува да ги бара низ дневната соба. Тука престојува еден дечко кој е седнат на фотелја и си ужива додека го

Е ова е ,,вистински македонец‘‘ сам си ја сече гранката(видео)

Ние македонците сме ,,познати‘ по тоа што сами на себе си нанесуваме голема штета. Како што кажал и нашиот најголем деец Гоце Делчев “Јас не познавам друг народ кој повеќе страдал од предавствата на своите синови – изроди како македонскиот”. Па така на нас ова