Browse By

Advertising

Daily Archives: February 7, 2019

Она кога ќе ја ставиш цела плата на ливче, па викаш поп да чати (Видео)

Дефинитивно ние сме една најкоцкарските нации што постои не дека во регионот се подобро или полоши но со земја која на 20 метри има казино или спортска што очекувате ? Сите во животот некогаш сме пишале ливче сме играле во казино но еве што се

Еден ден со најдобриот фудбалер на светот, Кристиано Роналдо(видео)

Фудбалот е најпопуларен спорт во светот, а Кристијано Роналдо е најдобар фудбалер или еден од најдобрите. Каде и да оди тој привлекува големо внимание, планетарна ѕвезда. Во ова видео е прикажан еден ден од животот на овој супер популарен фудбалер. Па во него можеме да

Што си тргнал со својата топ девојка во фитнес-клуб, те става на големи ,,маки‘‘(видео)

Некои мажи едноставно многу се љубоморни, но навистина. Па каде и да одат се соочуваат со погледите кои се упатени кон нивните понежни половини, а тие тоа тешко го прифаќаат. Овој љубоморен дечко отиде со својата девојка во фитнес-клуб и додека таа вежбаше го стави

,,А што има напишано оваа студентка на својот задник‘‘?(видео)

Кога учениците не се спремиле доволно за на училиште кога имаат за полагање на тест. Тогаш тие пробуваат на нај различни начини да препишуваат, за да дојдат до преодна оцена. Така е и со ова видео на кое е прикажано како во еден клас, училница,

Каков Сергеј , каков Дадар! ,,Удри пегла и сатар на фризура и ќе бидеш топ‘‘(видео)

Ах! Таа женска убавина, ќе не избезуми сите. Жените се познати дека ќе направат се за да бидат убави и да го привлечат вниманието. Па така и на ова видео е прикажана госпоѓа со својот маж, како сака да и направи фризура. Тие се наоѓаат

Волумен 2, реакција на модел кој е под влијание на ,,провокативна женска‘‘, го става на ,,маки‘‘(видео)

Како и во првото видео, уметниците треба да бидат трпеливи при создавањето на своите дела. Моделите кои им позираат треба долго време да седат во една поза. На ова видео е прикажан еден модел кој изгледа фантастично и него го сликаат неколку уметнички. Едната од