Browse By

Advertising

Daily Archives: February 8, 2019

Ако сака жена да те фати ќе те фати, ти што сакаш прави…(видео)

Интуицијата е една од главните особини кои ги красат жените, тие имаат интуиција кога нешто не е како треба. Ти можеш да правиш што сакаш ама накрај пак ќе биде… Па така и во ова видео каде се прикажани двајца другари кои заминале на ,,службен

Појак шофер не сте виделе, вози без раце и нозе, а има време и за дремка!(видео)

И возењето е една од потешките работи, посебно кога се вози каде има многу сообраќај,а и сообраќајна некултура. Па затоа возачите треба да бидат одморени и концентрирани на својата работа. Во ова видео е прикажан еден шофер на комби кој патува низ населено место, а

,,Таа сака жешко, а тој сака ф…‘‘(видео)

Жените сакаат да ги привлечат мажите и тоа го прават на најубав можен начи. Дали станува збор за девојка или жена тие умеат да ги намамат мажите кај себе. Во ова видео една згодна девојка сака да го привлече својот дечко, таа е облечена во

Шефот не му ја исплатил платата на вработениот во ,,Швицарска‘‘, па овој му ја ,,среди‘‘ колата со багер!(видео)

Сите ние работиме за плата, па кога нема да не исплатат за нашата сработена работа тоа ни причинува голема неправда. Тоа се случило и во ,,Швицарска‘‘ кога еден наш албанец кој бил на работа како багерист, не бил исплатен од својот работодавач некое време. По

Главата е за книги читање не за цигли кршење! се укоччи во кичмата…(видео)

Гледајте го ова видео и нема да престанете да се смеете. Станува збор за еден каратист пријавен на големото и познато шоу ,,Јас имам талент‘‘ во Индија. Неговиот талент е кршење на цигли со помош на неговите вештини. Тој е седнат на клупа на која