Browse By

Advertising

Daily Archives: February 11, 2019

Некој не може сам да вози точак, оваа мајка вози со неа три деца, секоја чест!(видео)

Во овие тешки времиња, тешко е да си родител, а уште потешко е ако е тоа многудетно семејство. Поради големите потреби кои ги имаат денешните деца , а и родителите, тешко се одлучуваат за многудетно семејство. Но сепак има луѓе со големи срца кои покрај

Каде му е паметот на автомеханичарот кога ќе му дојде на сервис згодна женска со својот автомобил(видео)

Мајсторите се познати по своите шеги и интересни случки кои ги имаат со своите клиенти. Па така и во ова видео, кога една згодна девојка оди на сервис за своето возило кај еден автомеханичар. Автомеханичарот кој е духовит сака да направи една шего со оваа

Девојкава на каса ,,дели‘‘ пола-пола со својот газда, а може и повеќе за неа!(видео)

Многу од вработените се чесни и поштено си ја работаат својата работа. Но секогаш има исклучоци кои отстапуваат од вредностите на чесноста и лојалноста. На видеово е прикажана една девојка која е вработена во една продавница, а работното мето и е на каса. Па кога

Овој дечко ја изненади својата мајка, навистина ја изненади! Предлог за роденденски поклон…(видео)

Кога станува збор за подароците на нашите најблиски роднини, секогаш сакаме тие да бидат беспрекорни. Овој дечко се потрудил на неговата мајка, која го слави својот педесет и петти роденден да и приреди едно прекрасно изненадување. Имено тој сакал таа да пушти солза , но

Не е битно каква кола имаш, битно е колку памет носиш!(видео)

Моногу од денешните ,,фраери‘‘ без нивните автомобили не би биле јаки фраери. Некогаш единствениот нивен квалитет е тоа што имаат убав автомобил. Во видеово е прикажано како двајца дечки кои се возат во нивните автомобили, застануваат на семафор и здогледуваат една убава и атрактивна девојка.