Browse By

Advertising

Daily Archives: February 12, 2019

Може и вам ќе ви се посреќи, реално 3Д или? (видео)

Оние кои гледааат филмови се запознаени со филмот ,,Прстен‘‘ и многуте штосови кои произлегуваат од него. Па така и во ова видео е прикажан еден таков штос. Се работи за еден дечко кои седи дома и гледа телевизија, а одеднаш се појавуваат пречки во програмата.

Колку пари толку ,,Кока-кола‘‘(видео)

Многу од нас се нашле во ситуација кога за денар или два не сме можеле да го купиме производот кој сме го сакале. Така е и со ова видео во кое се прикажува како еден дечко сака да купи вода, кока-кола но нема доволно пари

За ваков маж, треба ЖЕНИШТЕ, а не му донеле…(видео)

Сме се изнагледале разни парови на мажи и жени кои си одговараат но не биле баш ,,по мерка‘‘ односно не е можно секогаш да се најде партнер кој би одговарал на вашиот физички изглед. Именно во ова видео е прикажан еден млад брачен пар кој

Зошто да биде едноставно, кога може да биде комплицирано! Жени!!!(видео)

Зошто да биде едноставно и лесно, кога може да биде тешко и комплицирано, е тоа се жените. Може да се зборува на оваа тема колку сакаме и ќе има за и против, но сепак има и многу примери кои го потврдуваат насловот. Така е и

Снајди се! и заврши работа…(видео)

Во животот ќе се најдете во многу незгодни ситуации и треба да се извлечете најдобро што можете. Така е и со просторот и луѓето околу вас. Овој млад пар кој е во авион и се спрема за на лет, во еден момент им проработија ,,хормоните‘‘