Browse By

Advertising

Daily Archives: February 13, 2019

Долги на јазик, но со мали ма*иња(видео)

Многу од мажите сакаат да дофрлуваат кога ќе помине некоја згодна и убава женска. Но кога тоа се прави во присуство на нејзиниот партнер не е вкусно, а и културно. Сепак постојат разни луѓе па и тоа се случува. Во видеово е прикажан еден пар

Го фати жив, на дело! (видео)

Прељубниците се вешти во своето скривање, но сепак некогаш и прават грешки. Кога тие ќе направат грешка тога се фатени ,,живи или на дело‘‘. Во ова видео една жена оди со својата другарка која снима во еден апартман и тропнува на врата, по неколку тропања

Доби на лотарија еден милион долари, па се облече во маска од филмот ,,Scream‘‘ да не го познаат роднините(видео)

Еден човек во Јамајка доби голема сума на пари играјќи лото. Сумата изнесува еден милион сто и седумнаесет илјади долари. Изненадувачки беше што добитникот чекаше да поминат педесет и четири дена за да ја подигне наградата, а кога дојде да ја подигне наградата беше облечен

Ја соблече својата маица и му ја даде на бездомник…(видео)

Хуманоста е и треба да биде главна човечка особина, посебно кога ќе се направи добро, а за тоа да е се бара ништо повратно или да се прави од промоција. На видеово е прикажано како се возат луѓе во метро, а едниот од нив постар

Вистински маж не се плаши да свирне пред сопругата на згодна женска, но затоа после…(видео)

Љубомората е страшна работа, посебно кога е се случува пред очи.. Во ова видео е прикажано како еден брачен пар се вози со својата кола, но кога на тротаоар или зебра ќе помине згодна девојка тогаш мажот мора да свирне со свирката од колата, што