Browse By

Advertising

Daily Archives: February 16, 2019

Северина повеќе не е (НЕ)МИРНА , таа не почести со нова песна(видео)

НЕМА ДА ТИ ПОМОГНАТ, АНДОЛИ, АСПИРИНИ, КОКА*НИ, ПОЖАРНИКАРИ!!! Барем тоа е она што таа го порачува во новото видео што го сними во Турција за нумерата “Мирна”. Во прилог на неколку извонредно впечатливи стихови, Северина и овој пат плени со нејзината визуелна содржина. Она што

Таа е жена ,,Кралица‘‘ и тоа не било каква !!! Таа е ,,Кралица на кока*нот‘‘(видео)

Таа се омажи со познатиот ,,Бос‘‘ Ел Чапо на само осумнаесет години. Додека му ја читаа пресудата тој на неа и направи само ,,Like‘‘ за да не се секира. Со нејзините доаѓања на судењето, Ема Коронел покажа дека ќе остане со својот сопруг, без оглед

Оваа девојка со нејзиното играње ќе ви го разубави денот(видео)

Многу девојки сакаат да се промовираат и да ја покажат својата убавина преку социјалните мрежи. Па така многу и од нив станаа познати на лесен начин, односно дојдоа до тоа што го бараа. Тие преку ноќ со едно видео дојдоа до посакуваната цел да бидат

Не ,,задушија бре луѓе‘‘! Скопје го вратија пред сто години, како со парни машини(видео)

Пред еден век беа во употреба парните машини. Во изминативе години сме сведоци на енормно загадување на воздухот и за тоа во догледно време не се гледа решение. Од набавката на новите автобуси до денеска многу малку е преземено за заштитата на животната, средина кога

Чунга Лунга, Снежец, Три срца…Слатките од моето детство

Имав 7 години и вкупно 10 денари в џебот, дадени од баба за да си купам мастики и едно чоколадце. Заедно со другарчињата одевме до најблиската маалска продавничка и се редевме на каса и ги подававме парите за да набрзина излеземе и да ги отвориме

Кога има со кого и прдењето е поубаво(видео)

Како што кажуваат постарите во заедништвото, односно слогата е силата. Така е за секоја работа, односно и во радост и во тага или во било која работа, ако имате слога тогаш таму има и напредок. Во ова видео е прикажана една ситуација во тоалет, каде

Кога си во ,,небрано‘‘ и ,,слеп‘‘ ќе се праеш само газ да спасиш(видео)

Ах тие пусти и убави жени, само маки им задаваат на мажите. Кога некој маж ќе види убава и атрактивна жена, му доаѓаат разни мисли во неговата глава, а ако пак има прилика да биде и на само со неа, тогаш ретко кој испушта шанса

Играа карти во ,,соблекување‘‘ крајниот резултат го изненади…(видео)

Забавата не знае за граници, луѓето прават секакви работи со кои животот би им бил позабавен и посреќен. Така е и во ова видео каде една девојка игра карти со еден дечко. Играњето на карти е многу забавно посебно кога ќе се погоди друштвото, а