Browse By

Advertising

Daily Archives: February 19, 2019

Какви ,,играчки‘ им подаруваат фудбалерите на своите девојки…

Хрватскиот фудбалер Дује Чалета Цар и неговата девојка Адриана Ѓурѓевиќ секое слободно време го поминуваат за да уживаат заедно на некое луксузно и егзотично патување. Девојката на фудбалерот е вистински обожавател на социјалните мрежи, па често ги споделува моментите од нив двајца преку фотографии на

Оваа девојка со своите 210 килограми заработува ,,грдни пари‘‘(видео)

Оваа американка која има 210 килограми се вика Аманда и заработува многу пари на својата тежина. Таа им наплатува на луѓето да ја гледаат како јаде, грицка и пие газирани пијалоци. Таа се емитува на социјалните мрежи за луѓето кои уживаат во обилно јадење. Таа

Што да правиш кога ќе те блокира некој комшијата(видео)

Многу е тешко кога има работа со невоспитани и некултурни луѓе во животот,а посебно кога тие тоа го рефлектираат, пренесуваат во сообраќајната култура или некултура. Некогаш можеби навистина се брзаме на некое место каде не смееме да доцниме, а некој некултурен возач ни ја блокирал

Средба на мајка и ќерка по 13 години(видео)

Таа пуста туѓина ги остави луѓето без да се видат долги години. Во потрага за поубав, посигурен и посреден живот , луѓето ги напуштаат своите семејства, своите блиски и одат каде им се пружа можност да ги остварат своите сонови и желби за подобар живот.

Ваков поклон за роденден не се испушта од раце(видео)

Кога го прославувате вашиот осумнаесетти роденден , односно вашето полнолетство сакате вашиот поклон да биде импресивен. Во многу случаи тоа и е така , односно дали другарите или некои блиски роднини сакаат славеникот да го изненадат и да му пружат такво задоволство што тој секогаш

Во Франција 3 години затвор и парична казна ако политичарите вработат роднина

Законот забранува минстрите, пратениците, и членовите на локалните власти да ги вработуваат венчаните или невенчаните сопружници, родители и деца под закана од три години казна затвор и 45.000 евра парична казна. Законот го поддржале 383 пратерници, тројца биле против, а 48 воздржани. Членовите на владеачкото