Browse By

Advertising

Daily Archives: February 23, 2019

„Модерна љубов“ и голема журка за враќање на Суперхикс(видео)

Една од најпознатите поп-рок групи на нашиве простори Суперхикс, кој зад себе имаат голем број албуми и хитови со нова песна. Годинава тие прославуваат 25 години од првиот настап во некогашниот клуб „The Doors“ во Дебар Маало. Банда инструментале ќе го прослави роденденот на 3

Сити мол ги укина 60 минути бесплатен паркинг

Ве известуваме дека СКОПЈЕ СИТИ МОЛ, воведува нов режим во однос на паркингот. Работното време на паркингот од 08 до 01 часот останува исто, додека транзитниот бесплатен период ќе изнесува 30 минути. Првите 4 саати чинат како и до сега 40 денари, а после тие

Излези од возилото да ти ги ,,прочитам правата‘‘(видео)

При возење на возило често не допираат претставниците на органите за безбедност со цел вршење на контрола. Многу од возачите не ја почитуваат сообраќајната култура па се наоѓаат во ,,неповолна ситуација кога ќе бидат фатени додека ја кршат истата‘‘. Тогаш службениците на органите на безбедност

На една свадба ,,Кралот‘‘ на народната музика Шабан Шаулиќ доби златна круна(видео)

Најголемата ѕвезда на народната музика на просторите на поранешна Југославија, Шабан Шаулиќ, кој прв продаде сингл плоча во милион примероци на народна музика, на една свадба каде пееше на поклон доби вистинска круна. Домаќинот, односно таткото и мајката на младоженецот, кои биле големи фанови на

Кој ,,Цар‘‘ е дедово ! Бабата го ,,фати‘‘ со четири згодни женски во кревет!(видео)

Како одминува времето , брачните другари се помалку си ги обавуваат своите брачни обврски. Некогаш тоа е поради тоа што годините го прават своето, а понекогаш се сосема други причини. Но сепак има некои луѓе кои ,,не се предаваат‘‘ и покрај својата возраст тие сепак