Browse By

Advertising

Daily Archives: February 25, 2019

За една ,,црвена‘‘ добиваш масажа на ,,ци*ки‘‘(видео)

Кај нас едно време беше многу популарно ,,три црвени‘‘ и тоа остана во убави сеќавања кај луѓето. Па така на нет може да се видат видеа каде некои женски, за ,,неколку црвени‘‘ прават разни работи. Така оваа женска , која е со црвен фустан и

,,Ко се бије , тај се воли‘‘ стара но добра поговорка(видео)

Пуста ! Ах, таа љубов што прави! Кога двајца луѓе се сакаат тоа е празник за очи и душа. Во нивните врски доаѓа до падови и пријатни моменти. За нив е значајно да ги пребродат тие падови и да се издигнат над нив. Но сепак

Како знаат, така играат! Циркузи!(видео)

Танцот е една вештина која се добива со доста вложен труд, а и осет за ритам, како и талент. Но сепак има многу луѓе кои што иако ги немаат можеби ниту една од овие вештини, сакаат да играат. Гледајќи кога некој убаво игра тоа во

Спортскиот клуб се сака со срце и душа! Тоа е тоа! Вака се сака клуб(видео)

Спортските клубови дали се тоа фудбалски, ракометни, кошаркарски или од други спортови, живеат за и од публиката. Колку повеќе публика, навивачи односно фанови има клубот тоа е тој поголем. Има навивачи, љубители на клубовите кои навистина посветуваат големо внимание, време на тие клубови. Тие ја

Со ваков тренер, иди пушти ја жена ти на фитнес!(видео)

Дојде време на убавина, сите трчаат да вежбаат по фитнес клубови, спортски сали на кеј, и каде уште не. Со оглед на тоа дека таму се вежба голема е веројатноста да се сретнат многу убави у згодни момци и девојки. Па така кога мажот или