fbpx
  • March 2, 2019

,,Селото кога ќе се донесе во град, следува : Кобило една не ова ливада!‘‘(видео)

Во градските населби, посебно во новите станбени објекти се доселуваат различни типови на луѓе, голем дел доаѓаат од селските средини,…
  • March 2, 2019

Моќни совети од еден дедо кои младите мора да ги знаат

Иако знаев дека не можам да го задржам во својот живот вечно, сепак не можам да кажам дека не ми…
  • March 2, 2019

Родители внимавајте: Момо се појавува среде „Пепа Прасе“ и „Фортнајт“

Последниве денови многу мајки пријавуваат дека на многу детски видеа на „Јутјуб“ и „Јутјуб кидс“ се појавува ликот Момо. Видеата…
  • March 2, 2019

Комшија ,,ќе ми помогнеш да се загреам‘‘ (видео)

Кога е зима таа со себе си носи снег, минусни температури и мразови. Па така сите што имаат автомобили се…
  • March 2, 2019

Ди-Џејот не им ја пушти саканата песна па настана општа теп*чка меѓу сватовите!(видео)

Ди-Џејот се обиде да им угоди на сите, но секоја страна тврдела дека другите танцувале многу повеќе и добиваат повеќе…
  • March 2, 2019

Скопска сензација: Oд Идадија и Дебар маало, кон центарот со трамвај

Знаете ли дека првиот трамвај во Виена се појавил во 1864 година, а Скопје имало трамвај во 1884 година? Тоа…