Browse By

Advertising

Daily Archives: March 7, 2019

Никогаш немој да заборавиш на тој што ти помогнал! (видео)

Во текот на животот се среќаваме со најразлични ситуации, некои од тие се добри за нас , а некои пак не. Кога се наоѓаме во некоја неповолна ситуација , ќе се најде некој што ќе ни помогне. Можеби тој е оној кој најмалку сме очекувале

Дали е венчавка ! или е ,,хорор филм‘‘! (видео)

Кога двајца се сакаат, тоа би требало да се заврши со брак и сите церемонии кои идат со него. Во зависност од луѓето , односно какви се тие, така и си ги планираат своите свадби и венчавки. Па така можеме да видиме нај различни видови

,,Згодна лепа жена има 25 швалери‘‘ и сите ги привлекува со ,,манѓије‘‘(видео)

И така ,,шоуто мора да продолжи‘‘ нови бисери се радат на нет. Оваа жена при вршење на едно телевизиско интервју му даде на водителот многу смешни одговори. На прашањето како вие живеете? таа одговори дека живее како ,,Бог‘‘ , со тоа што има дваесет и

Не се зезајте со вашите девојки, можат да ви залепат на грб….(видео)

Дечко и девојка се на одмор , а дечкото цело време се правел нешто ,,паметен‘‘ . На девојката и здосадило па решила да се пошегува со него. Додека тој спие таа со супер лепак на неговиот грб му залепи ,,машки по*ов орг*н‘‘ и тоа ни

Сам кога ќе ,,паднеш во своите гом*а‘‘(видео)

Има многу поговорки од минатото кои добиваат смисла во сегашноста, тие се безвременски, а тоа и се потврдува со многу примери.Секогаш треба да бидеме внимателни и културни без разлика каде и на кое место се наоѓаме, дали некој не гледа или не. Културата однесувањето се