Browse By

Advertising

Daily Archives: March 8, 2019

Господин на денот: Честит 8-ми Март баби, мајки, девојки и жени

Еден убав гест и мала помош за преминување на пешачки премин е доволна за достојна почит од наша страна… Честит 8-ми Март, баби, мајки, жени и девојки…Респект дефинитивно господин на денот кој ќе ни оддржи лекција како треба со луѓето не само на овој ден

Прекрасно дизајнирана кола во Мексико остава без здив (видео)

Има голем број на спортски автомобили кои го земаат здивот кога ќе поминат покрај нас на улица. Оваа девојка е една од малкуте кои можат да си дозволат да возат макар и на кратко уникатни спортски автомобили. Таа оди по целиот свет и прави видеа

Извини погрешна врата (видео)

Сите жени очекуваат на денот на жената да бидат изненадени и посетени од некој кон кого чувствуваат некои симпатии. Да се помине време со некој што ти значи дава чувство на живот и среќа. Па така на ова видео можеме да видиме како една девојка

Да ја освежи малку(видео)

Кога излегуваме секогаш сакаме да бидеме спремни. Под тоа се подразбираме да се избањаме, облечеме чиста и средена гардероба, ставиме мирис и уште голем број на активности ,за да изгледаме убаво и привлечно. Но сепак секогаш мислиме дека тоа не е доволно и треба повеќе.

Во гужва е па реши додека чека семафор да ги бричи нозете (видео)

Живееме во едно динамично и брзо време. Во текот на денот имаме толку многу активности што не можеме на сите да обрнеме доволно внимание и време. Поради тоа некогаш преземаме чекори со кои би го надополниле времето за да можеме да стигнеме да направиме се.

Идеа за подарок на празникот на жената(видео)

Кога доаѓа денот на жената осми Март тогаш главниот фокус е ставен на неа, односно целото внимание мажот тој ден треба а го посвети на неа. Нормално и сите денови во годината треба да ги посветуваме , да и обрнуваме внимание, да ја почитуваме, но