Browse By

Advertising

Daily Archives: March 9, 2019

Искусен коцкар (ВИДЕО)

Имаше една игра порано се играше на Камени мост, мислам дека се викаше ‘миш бели, среќу дели’. Еден човек со неколку кутии од ќибрит криеше топче, ако го погодиш топчето ќе добиеш одредена сума на пари. Еве најдовме еден тип кој искусно знае каде се

Некој не си поминал баш убаво на 8ми март (ВИДЕО)

Во источните земји, празникот уште поодамна стана ден кога се искажува почитта за мајките, сопругите, сестрите, бабите и сите други жени во општеството. Во западните земји, 8. Март се одбележува со протести на жените, со барања за целосно изедначување на сите членови на општеството, без

Што има овој дечко под пешкирот (видео)

ХАХАХАХА! На нет ќе сретнете многу интересни и смешни видеа, не и ова видео е едно од посмешните кое ќе ви го разубави денот. Секогаш ќе се најде некој човек кој е по шегата и ќе најде начин како да ви го разубави денот. Така

Како успеа оваа да ја крене цела вреќа , нека ја носи (видео)

Сигурносните камери се направени и измислени со цел да се заштитат сопствениците од кражби и несакани ситуации. Сепак постојат луѓе кои и покрај нив преземаат активности од кои сопствениците се бранат, односно тие ,,крадат‘‘. Во ова видео е прикажано како едни жени доаѓаат во дуќанот

Прекрасно иновативен, жежок танц (видео)

Танцот односно играта е еден од начините нив времето , а и денеска кога со своето играње го привлекуваме и даваме знаци на привлекување кон оној кој ни се допаѓа. Па така низ годините се развиле движења кои го земаат здивот, а и ги привлекуваат

Девојката го изненади како никогаш до сега (видео)

На нет се појавуваат разно разни видеа(местенки) каде девојката или дечкото си прават шеги еден на друг. Понекогаш тие шеги навистина не смеат , а понекогаш се ,,непријатни за гледање‘‘. Но сепак ова е еден моден тренд кој зафаќа се поголем замав. Ова тие го

За сите домаќинки, како најлесно да ја исчистите фурната! (видео)

Чистењето е една од многуте секојдневни работи кои ги извршува жената во својот дом. На некои работи треба да се посвети поголемо внимание и дополнителен труд како на пример чистењето на масни и закоравени површини. Многу значајно е да се знае полесниот и поефикасниот начин