Browse By

Advertising

Daily Archives: May 8, 2019

Еве како НЕ ТРЕБА да се однесувате во ЈСП

ва е само уште еден „доказ“ до каде е доведена нашата култура. Голем број на граѓани објавуваат слики на фејзбук страната „Ѕид на сообраќајниот срам“ од несовесни граѓани како се однесуваат во сообраќајот, но оваа слика докажува дека покрај возачите и оние кои ги користат