fbpx
  • May 13, 2019

Исповед на Кумот: Имав ce*c со невестата 3 часа пред свадбата а потоа доби неочекувани коментари

Брачните завети се симбол на вечна љубов и посветеност меѓу двајца кои се сакаат, меѓутоа оваа исповед за прељуба покажува…
  • May 13, 2019

Како се постапува со вистинските сељачана – ВИДЕО

Момче од луксузен автомобил го фрла неговиот отпад додека еден вреден работник ја чисти улицата. Вредниот работник чека неколтурното момче…
  • May 13, 2019

Пита од стар леб

Потребни состојки: 1 бајат леб 1/2 л јогурт 400 мл павлака 4 јајаца 5 лажици масло 1 лажичка сол 1…
  • May 13, 2019

Во јавното обвинителство испрашуваат инспектор од УЈП – ВИЦ

Од дневната категорија вицотека денес одлучивме да ви објавиме еден малку коруптивен виц кој сигурно ќе ви го разубави денешниот…
  • May 13, 2019

Девојката сака да научи да игра на шипка, а ова ѝ е еден од првите и последните обиди

Девојката сака да научи да игра на шипка, а ова ѝ е еден од првите и последните обиди дефинитивно после…
  • May 13, 2019

Тежок е животот со убава жена – ВИДЕО

Италијанска приказна со љубоморен сопруг. Имено еден дечко и бара превоз до градот на неговата згодна сопруга која стои сокриена…
  • May 13, 2019

Мала инвестиција голема заработка

Со инвестиција од 5.000 евра за еден хектар малини, од првата берба може да се заработат 14.000 евра. Дали знаете…
  • May 13, 2019

Дали не крадат на бензиските пумпи – ВИДЕО

Еден интересен видео клип поврзан со бензиските пумпи. Погледнете ја приказната која доаѓа од нашето соседство. Имено на господинот кој…
  • May 13, 2019

Еве зошто ништо не може да ја замени бабата

Не постои проблем, кој бабите не можат да го решат со чаша сок, колаче или приказна. Исто така таа е…
  • May 13, 2019

Гестот на овој моторџија ќе ве остави без зборови – ВИДЕО

Пред да го погледнете ова видео, би ви посоветувале сите да размислите дека никој од нас нема вечно да биде…