fbpx
  • May 23, 2019

Никогаш не знаете што ќе се случи утре | Поучна приказна

Размислете за тоа како се однесувате и поставувате кон луѓето. Никогаш не се знае кога тоа ќе ви се врати!…
  • May 23, 2019

Ако заврши „Еуфоријата“, да одиме малку со реалност

Постојат различни пристапи во дефинирањето на сиромаштијата. Според последните дебати на европско ниво, сиромаштијата е поделена на два типа: апсолутна…