Connect with us

Забава

Упс – Се случуваат и вакви работи на онлајн настава

Published

on

Настанот на видеото се случил во САД. Поради пандемијата од ковид-19 која што го зафати светот децата се принудени наставата да ја следат онлајн.Па така и ова дете од дома неочекувано го изненади гола слика во позадина, реакцијата на наставничката е стварно урнебесна погледнете:

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Abolish zoom classes man 😭😭😭 <a href="https://t.co/Tpw5RBJiTV">pic.twitter.com/Tpw5RBJiTV</a></p>&mdash; Young Simba (@Mufaa6) <a href="https://twitter.com/Mufaa6/status/1312802083918303232?ref_src=twsrc%5Etfw">October 4, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Continue Reading

Забава

Дечково заслужува медал: За да избегне казна се правеше дека џогира пред полицијата

Published

on

Дечково заслужува медал: За да избегне казна се правеше дека џогира пред полицијата. Ние од Балканот сме легенди кога станува збор за казни ама буквално во нашиот ген е да не почитуваме но кога доаѓа моментот да се снајдеме тогаш правиме вакви ремек дела за медал :

Continue Reading

Забава

Урнебесно интервју:Што мислите за 5г? -Многу добро

Published

on

Интервјуто кое дефинитивно ќе ве насмее, секако дека е една шала сето ова ама крајот е победа, Фала Чао..

<blockquote class="tiktok-embed" cite="https://www.tiktok.com/@b.adem/video/6884689339880705282" data-video-id="6884689339880705282" style="max-width: 605px;min-width: 325px;" > <section> <a target="_blank" title="@b.adem" href="https://www.tiktok.com/@b.adem">@b.adem</a> <p></p> <a target="_blank" title="♬ original sound - user1633655396401" href="https://www.tiktok.com/music/original-sound-6884689345006111489">♬ original sound - user1633655396401</a> </section> </blockquote> <script async src="https://www.tiktok.com/embed.js"></script>
@b.adem

♬ original sound – user1633655396401

Видеото погледнете го на тик ток https://www.tiktok.com/@b.adem/video/6884689339880705282

Continue Reading

Забава

Е вакво нешто не сме прочитале до сега

Published

on

Секој со своите проблеми .. Вакво нешто не сме прочитале до сега ..

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Трендинг

Copyright © 2020 Булевар.мк

error: