Лидл распиша оглас – погледнете кои се работните позиции

Меѓународниот ланец на супермаркети „Лидл“ објави конкурс за вработување. Се бараат продажен специјалист, сметководител, бренд стратег, специјалист за човечки ресурси. Како што може да се види од огласот, се бараат универзитетски образовани луѓе кои ќе ги постават темелите на команијата во Македонија, како во однос на рекламирањето на „Лидл“ , така и во однос на … Continue reading Лидл распиша оглас – погледнете кои се работните позиции