Пациенти тепаат новодојден пациент во „Бардовци“ (Вознемирувачко видео)

Вознемирувачко видео на кое пациенти во психијатриската болница Бардовци снимаат и тепаат новодојден пациент се појави на социјалните мрежи. На видеото се слуша како еден од пациентите бара од човекот да се претстави, а потоа им дава насоки на другите во просторијата да го тепаат. „Седи тука, воспитни! Така се пречекуваат новите гости“, се слуша … Continue reading Пациенти тепаат новодојден пациент во „Бардовци“ (Вознемирувачко видео)