ВИДЕО: ПРОБОДЕН СО НОЖ навивач на Левски – се бори за живот?!

Вонредна вест од Скопје. Навивач на Левски се бори за живот.Loading… Вечерва се игра дуелот меѓу Шкупи и Левски, а голем инцидент се случи околу 19 часот. Два автомобили со бугарски навивачи ја напуштиле безбедносната зона по која се движеле сите автомобили и влегле во Чаир. Локалното население тогаш тргна и ги нападна, а еден … Continue reading ВИДЕО: ПРОБОДЕН СО НОЖ навивач на Левски – се бори за живот?!