November 11, 2019

Булевар

На вистинското место

Некој не си поминал баш убаво на 8ми март (ВИДЕО)

Во источните земји, празникот уште поодамна стана ден кога се искажува почитта за мајките, сопругите, сестрите, бабите и сите други жени во општеството. Во западните земји, 8. Март се одбележува со протести на жените, со барања за целосно изедначување на сите членови на општеството, без разлика на полот.
И еве во Македонија како се прославува денот на жената.

%d bloggers like this: