January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

Ако сака жена да те фати ќе те фати, ти што сакаш прави…(видео)

Интуицијата е една од главните особини кои ги красат жените, тие имаат интуиција кога нешто не е како треба. Ти можеш да правиш што сакаш ама накрај пак ќе биде… Па така и во ова видео каде се прикажани двајца другари кои заминале на ,,службен пат‘‘ и таму случајно се нашле со две женски во соба. На едниот од нив во моментот му ѕвони телефонот, а таму е неговата жена и следи шоу…

%d bloggers like this: