December 7, 2019

Булевар

На вистинското место

Апел за помош на фамилијата Атанасови, трагедијата која се случи ги остави без кров над главата

Апел за помош на фамилијата Атанасови, трагедијата која се случи ги остави без кров над главата.Да бидеме хумани да донираме на овие луѓе им е потребно малце за да им се врати она што го заслужуваат а тоа е да имаат спокоен дом и кров на главата. Донации на :

С-ка 300037060853086Комерцијална Банка Роберт Атанасов.Струмица

%d bloggers like this: