October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Бабичката која продава спроти буњаковец повеќе не е таму (Фото)

Екипата на булевар.мк сакаше одговори од тоа кој ја истера оваа жена  и да дознае која била намерата, точно е тоа дека она продавала незаконски но сите знаеме како функционира законот барем за пазарна дисциплина.

Тие што живеат во близина најчесто купуваат од нејзе и никогаш никој не и направил проблем околу тоа место како оддеднаш тоа стана толку значајно место ? Но таму немаше никој истата беше истерана од луѓето кои буквално ја гонеа и ги расфрлаа производите додека таа продаваше на социјалните мрежи имаше бурни реакции но тоа е суровата реалност правдата не е иста секаде.

Ако не сте запознаени со целата ситуација еве го видеото целосно :

%d bloggers like this: