June 16, 2019

Булевар

На вистинското место

Ја промаши вреќата па му ја бапна на момчето (ВИДЕО)

Урнебесна компилација од клипови која ја најдовме на социјалните мрежи и ја споделуваме со вас. Едноставно оваа компилација од клипови ќе ја изгледате во еден здив, какви се не луѓе постојат по светот. Уште поинтересно е што овие моменти се снимени со камера, а се работи за спонтани случувања. Погледнете го овој урнебес од клипови.

%d bloggers like this: