Безмилосна крштевка: Руски поп тотално забега, но не е само он
February 26, 2020

Булевар

На вистинското место

Безмилосна крштевка: Руски поп тотално забега, но не е само он

Православен свештеник од Русија ја згрози јавноста, што во Русија, што низ светот, откако на друштвените мрежи се прошири видео од неконтролирано грубата крштевка по која бебето останало со модрици, како што тврди мајката.По обелоденувањето на снимката и пријавата на родителите во полиција, попот Василиј Нечепоренко е суспендиран на повеќе од една година. Погледнете :


Еве неколку луди примери:

%d bloggers like this: