December 7, 2019

Булевар

На вистинското место

БИДЕТЕ ХУМАНИ: Донирајте за младиот Незир да застане нозе

Да ја покажеме хуманата страна и да донираме за Незир Чајани. Тој по пад од езерото Матка, доживува тешка повреда на рбетот и е комплетно неподвижен, и со отежнати животни процеси. Во моментов е сместен во клиниката “Жан Митрев” каде му е пружена соодветна терапија и нега како би се продолжило следење на состојбата и соодветно лекување.

%d bloggers like this: