November 13, 2019

Булевар

На вистинското место

Бизнисмен од Тетово нуди 100 евра за млади девојки (ФОТО)

На страниците за огласување до смга сме виделе мал милион огласи, од продажба на автомобили, мобилни телефони, недвижности, апарати за домаќинство па се до колекционерски предмети. Но до сега ваков оглас немавме сретнато. Дали во Македонија фали страничка за запознавање на партнери, партнерки за дружба и забава?

Млад е, бизнисмен е, од Тетово и нуди 100 евра. За возврат бара…. дружба!

Извор: vecer.mk

%d bloggers like this: