January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

БМВ го претстави новиот модел за Балканци: Не се отвараат прозорите додека радиото е пуштено

За Балканците ова е реформа што ќе го намали „курчењето“ низ град со тоа ќе опадне групата на луѓе кои се грижат за имиџот на „сељаците“ . Интересно звучи но сепак ова е еден обичен „моуд“ сетинг кој се гаси едноставно треба да ечи од внатре „За венчаним столом“ со отворени прозори да се знае кој сте и кај припаѓате. Еве предизвик за БМВ во следните години во развој нека направат неколку промени од типот, да им се гаси колата кога ќе фрлат нешто низ прозорот или некој слични иновативни решенија, ќе видите дека никој повеќе нема да вози БМВ посебно во Балканот ова е место каде што нема правила.

%d bloggers like this: